Ура, размножителният сезон приключи!
3 posters
Страница 1 от 1
Ура, размножителният сезон приключи!
Нашето момче през седмицата показва интерес в хранене и къпане във ваната. Изглежда сме намерили тих период. Вчера направих видеото и снимките. Можете да видите неговия интерес към храната.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Също така сме направили в банята. Момчето посещава баня за 1,5 - 2 часа.
Също така сме направили в банята. Момчето посещава баня за 1,5 - 2 часа.
dimzel- Posts : 521
Re: Ура, размножителният сезон приключи!
СУУУУУУПЕР!!! Чакам с нетърпение и нашата мъка да свърши. Тари се е стопил миличкия, олекна Днес ще се опитам да направя снимки на опашка и крачета да видиш каква трагедия е.
Благодаря. Ние ще чакаме снимката.
Леле, колко се е смалил... На Дино сезонът предстои, с ужас го очаквам, при вас колко продължава ? Аз този път се надявам да съм по-подготвена, ще направя като твоето гнездо, Ирина. Не знам дали това беше проблемът, но сега ще опитам да съм максимално подготвена. Наистина така и не разбрах каква беше причината и дали имаше и физиологичен проблем, все пак игуаната е доста възрастна, наистина при момчетата май е по-продължителен периодът, но ако сега трябваше да избирам бих взела мъжка игуана. Просто изтръпвам от кошмара с тези яйца... Загубата на тегло и при нас беше драстична - тя едва сега се възтанови.
Marokoko- Admin
Ето го Тариславчо, да видите каква трагедия е Дано по-скоро му мине тва разгонване, че вече изчезва...
тва крака ли са
Опашката и тя му хлътна, а корема няма да коментирам
Денито обаче си е прилично закръглена, то бутчета, то опашка
тва крака ли са
Опашката и тя му хлътна, а корема няма да коментирам
Денито обаче си е прилично закръглена, то бутчета, то опашка
Тари наистина прилича на радиатор. Но така е, има по-важни неща, стига с тва ядене...
Marokoko- Admin
Мисля, че на размножителния сезон за момчета и момичета еднакво труден период. Защото ние имаме един ранен момче тази година.
И ние оставаме възпалено палеца от последната през 2012 година. И ние не знаем какво да правим. Д-р Василиев далеч от нас. И ние не имаме колата му, и влакът не е разрешено да извършват възрастни игуани.
Димана, аз се надявам, че всичко ще бъде добре тази година. И може би си малко момиченце да промени решението си да има яйца.
И ние оставаме възпалено палеца от последната през 2012 година. И ние не знаем какво да правим. Д-р Василиев далеч от нас. И ние не имаме колата му, и влакът не е разрешено да извършват възрастни игуани.
Димана, аз се надявам, че всичко ще бъде добре тази година. И може би си малко момиченце да промени решението си да има яйца.
То всички за това се молим, че побелях тази годинаДимана, аз се надявам, че всичко ще бъде добре тази година. написа:
Ураа и нашето разгонване свърши. Тарислав вече му се върна апетита, започна последната седмица да си улизва паничката. Това което ми направи впечатление от две седмици насам е неговата неистова лиготия. Всяка вечер преди сън иска да бъде нагален и след това да се сложи да спи. Очертава се нова традиция - гушкане и целуване преди сън.
Нашето предстои... Трепери ми пръста докато го пиша това, се едно имам калциев дефицит...
Marokoko- Admin
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|