Игуана смешни краста
3 posters
Страница 1 от 1
Игуана смешни краста
Всички обичайни забавни моменти е много трудно да се запишете. Защото тя винаги е неочакван. Аз успях да се направи в самия край, като Хуанита надраскване брадичката му и корема.
dimzel- Posts : 521
Re: Игуана смешни краста
И Дени прави така, чеше се, сега се замислям, че май Тарито не съм го виждала
Къде е видеото?
Не съм правила То игуаните такива неща правят, че си трябва да ходиш след тях с камера
Знам това. Защото игуани правят смешни неща, когато не разполагате с камери. За пет години ние имаме само три видеоклипове.
И Дино прави така. Забелязах тази година на терасата в клетката. Търка си муцунката отстрани в дървото, като едновременно с това си надува очите. Верно е, че скъпоценните моменти трудно се записват. Днес следобяд Дино се промъкна в леглото, докато спях, беше ужасно смешна, докато се правеше на незабележима, после се гушна като куче и си сложи главата на ръката ми и така поспахме, защото ме домързя да ставам да я прибирам. Това наистина беше за снимка! Случва се толкова рядко. Но ако бях станала да си взема телефона щях да разваля нещата. То просто се примъкна да си дремне. Другият смешен момент, който никога не мога да снимам е когато ми се нахвърля, като отида да я храня в клетката. Понякога явно ѝ писва да седи там и като отида за нещо или просто да я погаля се засилва още като ме види, застава на края на дъската, на която се пече и като отворя вратата ми се хвърля на врата. Отначало се чудех дали не ме напада и после установих, че го прави, когато иска да се прибира и просто "се качва" на превоза. Това просто не виждам как може да се снима, а е ужасно смешно да се види - как протичат сметки в малката му глава и как се мята с протегнати ръчички. Има моменти, които си остават само за нас...
Marokoko- Admin
Мисля, че така е правилно. Само за нас...Има моменти, които си остават само за нас... написа:
Това е несправедливо! [You must be registered and logged in to see this link.]Eti написа:
Мисля, че така е правилно. Само за нас...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|