И женските се мятат на отражението си.
4 posters
Страница 1 от 1
И женските се мятат на отражението си.
До скоро си мислих, че мятането към отражението е патент на мъжките. Тари отдавна е заперден с щора. Но от няколко дена и Дени започна да се блъска в стъклото, маха, кима с глава, абе собственица стана Самото блъскане не съм заснела, защото бързам да я спра, далеч съм от мисълта да я снимам, а тя да се блъска. Та в крайна сметка и тя си получи щора, която засега върши страхотна работа. Поне за момента няма блъскане - нито Тарито нито на Денито
А ето малко и
А ето малко и
Re: И женските се мятат на отражението си.
Много е красива мадамата. А и благодаря за идеята със щората.
optimist- Posts : 54
Отлично видео! Страхотна музика за твоето момиче!
Харесва ми решение. През размножителния сезон, ние понякога затворите стъклото на ролетна щора. През деня ние използваме осветление вратата отвън. Той също така предотвратява отражение.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Между другото, нашата Люси е също така, след като си помисля, ако той го вижда.
Харесва ми решение. През размножителния сезон, ние понякога затворите стъклото на ролетна щора. През деня ние използваме осветление вратата отвън. Той също така предотвратява отражение.
Между другото, нашата Люси е също така, след като си помисля, ако той го вижда.
dimzel- Posts : 521
И осветление отвън също е хитро! Не съм се сетила. Аз не знам какво да кажа по въпроса. Дино има такъв прекрасен характер! Аз съм я снимала как ХАПЕ отражението си. трябва да погледна къде са снимките... Снимах с телефон и не са хубави, но дават представа. В хола при терариума има огледало, сега то е покрито с чаршаф и така си седи...
Marokoko- Admin
Ох, то и аз съм един оператор скапани са клипчетата ама с подръчни средства и без подготовка... толкова
Намерих ги, пускам само за да се посмеете.
Майтап, ама при нас положението е мно интересно, на Дино му е падал носа от удар в стъклото... добре че се белеше и остана така една мидена черупка с две дупки. Месеци наред си я пазих...
Майтап, ама при нас положението е мно интересно, на Дино му е падал носа от удар в стъклото... добре че се белеше и остана така една мидена черупка с две дупки. Месеци наред си я пазих...
Marokoko- Admin
Wow! Това е атака срещу врага!
dimzel- Posts : 521
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|