Ofiguanas
Ако това е първото ви посещение, моля запознайте се с често задаваните въпроси. Регистрирайте се за да можете да публикувате мнения.

Join the forum, it's quick and easy

Ofiguanas
Ако това е първото ви посещение, моля запознайте се с често задаваните въпроси. Регистрирайте се за да можете да публикувате мнения.
Ofiguanas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

И женските се мятат на отражението си.

4 posters

Go down

И женските се мятат на отражението си. Empty И женските се мятат на отражението си.

Писане by Eti Вто Окт 15, 2013 11:48 pm

До скоро си мислих, че мятането към отражението е патент на мъжките. Тари отдавна е заперден с щора. Но от няколко дена и Дени започна да се блъска в стъклото, маха, кима с глава, абе собственица станаLaughing Самото блъскане не съм заснела, защото бързам да я спра, далеч съм от мисълта да я снимам, а тя да се блъска. Та в крайна сметка и тя си получи щора, която засега върши страхотна работа. Поне за момента няма блъскане - нито Тарито нито на ДенитоRazz 

А ето малко и queen 

Eti
Eti
Admin

http://www.ofiguanas.com

Върнете се в началото Go down

И женските се мятат на отражението си. Empty Re: И женските се мятат на отражението си.

Писане by optimist Чет Окт 17, 2013 7:37 pm

geek  Много е красива мадамата. А и благодаря за идеята със щората.
optimist
optimist

И женските се мятат на отражението си. Empty Re: И женските се мятат на отражението си.

Писане by dimzel Пон Окт 21, 2013 2:24 pm

Отлично видео! Страхотна музика за твоето момиче! cheers 
Харесва ми решение. През размножителния сезон, ние понякога затворите стъклото на ролетна щора. През деня ние използваме осветление вратата отвън. Той също така предотвратява отражение.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Между другото, нашата Люси е също така, след като си помисля, ако той го вижда. lol! 
dimzel
dimzel

Писане by Marokoko Сря Окт 23, 2013 10:30 am

И осветление отвън също е хитро! Не съм се сетила. Аз не знам какво да кажа по въпроса. Дино има такъв прекрасен характер! Аз съм я снимала как ХАПЕ отражението си. трябва да погледна къде са снимките... Снимах с телефон и не са хубави, но дават представа. В хола при терариума има огледало, сега то е покрито с чаршаф и така си седи...
Marokoko
Marokoko
Admin

Писане by Eti Сря Окт 23, 2013 11:26 am

Ох, то и аз съм един оператор Embarassed скапани са клипчетата ама с подръчни средства и без подготовка... толковаNeutral 
Eti
Eti
Admin

Писане by Marokoko Сря Окт 23, 2013 2:48 pm

Намерих ги, пускам само за да се посмеете.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Майтап, ама при нас положението е мно интересно, на Дино му е падал носа от удар в стъклото... добре че се белеше и остана така една мидена черупка с две дупки. Месеци наред си я пазих...
Marokoko
Marokoko
Admin

Писане by Eti Сря Окт 23, 2013 9:57 pm

lol! маймуна.
Eti
Eti
Admin

Писане by dimzel Чет Окт 24, 2013 6:59 am

Wow! Това е атака срещу врага! Shocked 
dimzel
dimzel

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите