Момчета и момичета се сбиха ...
3 posters
Страница 1 от 1
Момчета и момичета се сбиха ...
В момента има конфликт между игуаните. Нашето момче вече е в размножителния период. Просто дойде една фаза, когато е особено активен.
Поради недобро заключване на терариума стана беда. Нашата Хуанита излезе от клетката, когато аз не бях в стаята. Момчето сега почти не седи в клетката, той често седи на леглото срещу клетката на момичетата ... Когато аз се завтекох към шума, видях, че игуаните са се ухапани помежду си. Момчето вероятно е искал да спре Хуанита, а зъбите му дръпна настрани. Хуанита го ухапа по главата. Нашият късмет е, че нараняванията са много леки.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Поради недобро заключване на терариума стана беда. Нашата Хуанита излезе от клетката, когато аз не бях в стаята. Момчето сега почти не седи в клетката, той често седи на леглото срещу клетката на момичетата ... Когато аз се завтекох към шума, видях, че игуаните са се ухапани помежду си. Момчето вероятно е искал да спре Хуанита, а зъбите му дръпна настрани. Хуанита го ухапа по главата. Нашият късмет е, че нараняванията са много леки.
[You must be registered and logged in to see this link.]
dimzel- Posts : 521
Re: Момчета и момичета се сбиха ...
Аууу, нека е за урок на всички стопани - да внимават. Истината е, че колкото и да се внимава, грешки стават... Но много хора просто не знаят и е добре да разберат за какво става дума, преди да се сблъскат с това. Ирина, надявам се бързо да мине всичко. Добре, че нараняванията са леки! Бързо оздравяване! А как ги раздели, не те ли е страх да ги пипаш, докато се бият? Аз няколко пъти съм виждала боеве - изглежда страшно !!! Мен ме е страх да "бръкна" между тях...
Marokoko- Admin
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|