Алея за разходка
5 posters
Страница 1 от 1
Алея за разходка
Знам, че някои от вас ще се чудят какъв точно е смисъла от тези така наречени "алеи за разходка". Идеята за алеи ми даде Ирина - dimzel, а доста отдавна Руми говореше за важността от катерушки за игуаните. Смисъла за мен самата е следния: имам мъжка игуана, вместо да се разхожда из цялата стая и да започне да я смята за негова територия, се разхожда само по определеното му място и си знае, че то е негово. Така в период на разгонване, ако изпадне в амок няма да се гоним и бием Всеки си знае мястото и територията.
обичаме да похапваме на вън
обичаме да похапваме на вън
Последната промяна е направена от Eti на Нед Апр 28, 2013 4:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Алея за разходка
[You must be registered and logged in to see this link.]
Когато нямате средства или начин да си направите алея за разходки, може да си направите катерушки. Качвам няколко снимки на моите. Не са нищо особено като средства, но са много практични и игуаните ви ще са влюбени в тях. Едната, както виждате, е стара комунистическа закачалка увита с въжета. Разхождат се по тях, катерят се, спят върху тях. Освен, че се раздвижват и развиват мускулатурата си, се чувстват сигурни ката в короната на дърво. Вие също ще знаете къде да търсите игуаната си
Когато нямате средства или начин да си направите алея за разходки, може да си направите катерушки. Качвам няколко снимки на моите. Не са нищо особено като средства, но са много практични и игуаните ви ще са влюбени в тях. Едната, както виждате, е стара комунистическа закачалка увита с въжета. Разхождат се по тях, катерят се, спят върху тях. Освен, че се раздвижват и развиват мускулатурата си, се чувстват сигурни ката в короната на дърво. Вие също ще знаете къде да търсите игуаната си
Rumi- Admin
Личи си, че имате опит и сте мислили за доброто на животните. Браво!
optimist- Posts : 54
Красива ходене райони за игуани! Аз също мисля, че всеки игуана трябва да бъде удобно място за разходка. Тогава игуана ще се забавляват, и не си навлечеш неприятности. Аз ще споделя нашата пешеходна зона за игуани.
Сега ние добавихме няколко стълби и един рафт. Поради тежки игуани възрастни стана трудно да се изкачи вертикално.
Сега ние добавихме няколко стълби и един рафт. Поради тежки игуани възрастни стана трудно да се изкачи вертикално.
dimzel- Posts : 521
ЕЕЕ вие сте висока топка, както се казва висш пилотаж. Само можем да се учим от вас. Благодаря, че си с нас Ирина.
Dimzel, завиждам на игуаните ти. Имат невероятни алеи за разходка. Чак на мен ми се иска да си направя такива. Благодаря за страхотната идея!
Rumi- Admin
Благодаря. Мога да добавя снимка ходене алея на моя приятел. Един ден той дойде да ни посети с игуана. Неговата игуана обичаше да използвате нашата алея. И тогава той направи подобен дизайн. Имам няколко снимки.
Такаааааааааааам, явно само аз нямам алея за разходки, но пък наистина се ползва цялата стая... , и не само. Няма да изоставам - ще строя и аз. Искам и аз да ти благодаря, Ирина! Много е мило, че ни подкрепяш ! Гледах снимките и филмчетата, наистина дават надежда. Като цяло в България доста малко се знае за социализацията. Ситуацията често изглежда безнадеждна. Много ми е приятно като видя, че някой е успял, и животните са щастливи... Игуаните ти за великолепни. Да са ти живи и здрави!
Marokoko- Admin
Когато животните са щастливи, те могат да се развият напълно своя истински характер. Това е много интересно. Тъй като всеки игуана специален. Ние често се наблюдава как други игуани (нашите гости), да се отпуснете в нашата стая. Те получават на щастие и свобода - и след това тихо отиде в ръцете ни.
Охххх, те чак си канят и гости вашите игуани... Това наистина е игуански рай. Браво, хора. Не се шегувам, прекрасно е човек да може да вложи такива усилия, за да направи някого щастлив. А не за печалби. Малко хора вече го могат. Успех !!!
Marokoko- Admin
Благодарим ви! Много често виждаме връзката между различни забавни игуани. Игуана-гост се опитва да станем приятели с Люси.
Ирина, много харесах този твой клип. Невероятна близост и типично "игуанско" търсене на храна от устата на другия. Големи сладури!
Rumi- Admin
Благодаря. Да, игуани са кормораните.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|