Ofiguanas
Ако това е първото ви посещение, моля запознайте се с често задаваните въпроси. Регистрирайте се за да можете да публикувате мнения.

Join the forum, it's quick and easy

Ofiguanas
Ако това е първото ви посещение, моля запознайте се с често задаваните въпроси. Регистрирайте се за да можете да публикувате мнения.
Ofiguanas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Още веднъж за любовта. За Dimi

3 posters

Go down

Още веднъж за любовта. За Dimi Empty Още веднъж за любовта. За Dimi

Писане by dimzel Нед Юли 07, 2013 10:28 am

Аз искам да направя тази тема за Dimi да обясни как ние разбираме желанието някои игуани.
Нашите игуани не питайте нашите съвети. Когато искат да се чифтосват - те го правят.
Чифтосването се случва, когато има желание при жените.
Сега нас по-лесно да се знае по време на чифтосване, тъй като размножителния период започва по същото време (за всяка жена). Въпреки това, някои хора пишат, че този термин може да се отстрани всяка година (в плен има повреда на много процеси).
Когато се среща за първи път за сдвояване игуани - не е било познато на нас. Но ние видяхме това:
Мъж ухажват една жена, те комуникират помежду си и кимна. Това е като диалог.

Тогава нашата женска тя започва да търси среща с мъж. Тук тя слезе и се оставя да се оближе.

Можете да сравните когато жена не иска да се чифтосват. Тя е нервна и прогонва краката на мъжки.

Това е друга поведение жена - това е срещу сдвояването, но се страхува от мъжки. Това видео е направено след чифтосване (след няколко дни).

Другите момичета в бременността забелязахме това поведение. В периода преди и след чифтосване, че е нервна при вида на мъж, и може да го ухапе.

По този начин поведението на жени може да се разбере, ако тя иска да се чифтосват или не. Ако говорим за Dulcie, тогава вероятно за време на любов към нея ще бъде през май или юни.  Въпреки това, в плен, много процеси се повали, така че просто трябва да гледате на поведението на мъжете и Dulcie.
Аз вече писа, че в мъжките размножителния период е повишена активност. През този период е необходимо да се уверите, че мъже не боли женската.
Можете да бъдете сигурни, че поведението на мъжкия е много посредствено. Всичко това означава иска да получи това, което искате.
Мъжът бързо се втурва към всяко движение.

Ако женската е против сдвояването, тя ще избяга, а след това може би един мъж я нарани, опитвайки се да запази. Тази травма е на опашката на нашите момичета. Вината е наша. Ние не разполагаме с време, за да реагира бързо на ситуацията.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Дими, Надявам се да помогна ли малко. За съжаление за много видео. Аз наистина не знам вашия език, така че с помощта на видео, което се опита да обясни наблюденията си.
dimzel
dimzel

Върнете се в началото Go down

Още веднъж за любовта. За Dimi Empty Re: Още веднъж за любовта. За Dimi

Писане by Eti Нед Юли 07, 2013 11:07 am

Ами тя Дулса всеки път преследва Нуни, ама нравствената полиция - НЕ та НЕ!!!
Eti
Eti
Admin

http://www.ofiguanas.com

Писане by Marokoko Сря Авг 21, 2013 2:15 pm

Здравейте отново след морето. Ирина отново благодаря, темата е полезна и интересна, видеото - също. Много е важно поведението и реакциите да се наблюдават, а не да се обясняват. Дино след морето отново се разгони, може би от няколко дни. Поведението ѝ обаче е като на мъжка игуана. Става оранжева и лоша. Онзи ден ми скочи на главата, докато отварях клетката на балкона, и то с цел да ме ухапе, не да си играе, тези неща ги различавам безпогрешно !!! Всичко я дразни и е оранжева като морков. А вчера се опита да ме хапе докато ѝ давах храна. Започна да яде с голям апетит, а аз държах чинията, и тя си завърташе главичката от време на време от долната страна на на чинията, за да ми кълве пръстите .... Laughing Понякога дебне и като влизам в стаята, а аз ходя като бито магаре и гледам да не се обръщам с гръб... Laughing  Ако не бях преживяла скорошния ужас със снасянето щях да мисля, че е мъжки гущер. Забелязала съм, че всяка година към края на лятото става такава - оранжева рокля и отвратително поведение. Всъщност поведението е все по-отвратително от година на година. Като премине пак си става добричко и гальовно. Това са благодарностите за всичките грижи около яйцата и снасянето, но поне възстановяването върви добре. Имаме и великолепни снимки от морето, ще ги пусна тези дни в темата за морето, която Ети е отворила.
Marokoko
Marokoko
Admin

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите