Ofiguanas
Ако това е първото ви посещение, моля запознайте се с често задаваните въпроси. Регистрирайте се за да можете да публикувате мнения.

Join the forum, it's quick and easy

Ofiguanas
Ако това е първото ви посещение, моля запознайте се с често задаваните въпроси. Регистрирайте се за да можете да публикувате мнения.
Ofiguanas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ах тази сол или иначе казано, пристрастени игуани

3 posters

Go down

Ах тази сол или иначе казано, пристрастени игуани Empty Ах тази сол или иначе казано, пристрастени игуани

Писане by Eti Пет Юли 05, 2013 11:40 pm

За силната зависимост на Тари към солта, знаех, но, че и Дени ще стане зависима, е това не го предполагахscratch  И нали е жена т.е е умна и интелигентна, веднага разбра къде седи солта и сега когато е навън, върти, суче и все там, при безценнатаIdea  Странно, никъде не съм намерила нещо за сол и игуани, а те са наистина силно пристрастениconfused  Казвайте ако някой знае нещо по въпроса.... А ето и един клип, как започна... седеше си Тари в терра, а Денито на алейката и аз си викам "дай да видя какво ще стане". Взимам солта и я бутнах пред носа на Дени да я подуши, после на Тари и я сложих по средата между двамата. Тия се нахвърлиха като бесни кучета,  е, ми взех камерата и ги снимах. Това което забелязаха и мъжа ми и дъщеря ми беше, че, цитирам "ако бяха кучета щяха да се сбият", даже щерката гледаше в очакване на бой, е да, ама не. Ето го и клипчето.
Eti
Eti
Admin

http://www.ofiguanas.com

Върнете се в началото Go down

Ах тази сол или иначе казано, пристрастени игуани Empty Re: Ах тази сол или иначе казано, пристрастени игуани

Писане by dimzel Съб Юли 06, 2013 12:09 am

Това е невероятно. Iguanas се борят за сол. lol! За съжаление, не мога да го обясня.
dimzel
dimzel

Ах тази сол или иначе казано, пристрастени игуани Empty Re: Ах тази сол или иначе казано, пристрастени игуани

Писане by Marokoko Съб Юли 06, 2013 8:05 pm

Предложи и текила другия път... Сега за пръв път виждам това! Леле... Дулсинея се е нахвърляла така на чипс, щеше да ми бутне бирата. После само като чуеше пликчето да шумоли и се "хвърляше" натам. Явно и те като хората обичат вредни пикантни неща. С такава стръв никога не съм виждала да напада храна, както онзи чипс. Аз, разбира се, не ѝ дадох. Тя не познава вкуса му. Явно само миризмата беше достатъчна...

Кефи ме, също така, че солта е при "социализацията"... Интересна гледна точка. Laughing 
Marokoko
Marokoko
Admin

Писане by Eti Съб Юли 06, 2013 10:16 pm

Ами от моя гледна точка е в "поведение"Laughing 
Eti
Eti
Admin

http://www.ofiguanas.com

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите