Ах тази сол или иначе казано, пристрастени игуани
3 posters
Страница 1 от 1
Ах тази сол или иначе казано, пристрастени игуани
За силната зависимост на Тари към солта, знаех, но, че и Дени ще стане зависима, е това не го предполагах И нали е жена т.е е умна и интелигентна, веднага разбра къде седи солта и сега когато е навън, върти, суче и все там, при безценната Странно, никъде не съм намерила нещо за сол и игуани, а те са наистина силно пристрастени Казвайте ако някой знае нещо по въпроса.... А ето и един клип, как започна... седеше си Тари в терра, а Денито на алейката и аз си викам "дай да видя какво ще стане". Взимам солта и я бутнах пред носа на Дени да я подуши, после на Тари и я сложих по средата между двамата. Тия се нахвърлиха като бесни кучета, е, ми взех камерата и ги снимах. Това което забелязаха и мъжа ми и дъщеря ми беше, че, цитирам "ако бяха кучета щяха да се сбият", даже щерката гледаше в очакване на бой, е да, ама не. Ето го и клипчето.
Re: Ах тази сол или иначе казано, пристрастени игуани
Това е невероятно. Iguanas се борят за сол. За съжаление, не мога да го обясня.
dimzel- Posts : 521
Re: Ах тази сол или иначе казано, пристрастени игуани
Предложи и текила другия път... Сега за пръв път виждам това! Леле... Дулсинея се е нахвърляла така на чипс, щеше да ми бутне бирата. После само като чуеше пликчето да шумоли и се "хвърляше" натам. Явно и те като хората обичат вредни пикантни неща. С такава стръв никога не съм виждала да напада храна, както онзи чипс. Аз, разбира се, не ѝ дадох. Тя не познава вкуса му. Явно само миризмата беше достатъчна...
Кефи ме, също така, че солта е при "социализацията"... Интересна гледна точка.
Кефи ме, също така, че солта е при "социализацията"... Интересна гледна точка.
Marokoko- Admin
Similar topics
» Костенурки и игуани
» Няколко игуани в къщата (различна възраст)
» Физиономиите на нашите игуани
» Няколко игуани в къщата
» Странен Бременност игуани
» Няколко игуани в къщата (различна възраст)
» Физиономиите на нашите игуани
» Няколко игуани в къщата
» Странен Бременност игуани
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|