Открита клетка на балкона
4 posters
Страница 1 от 1
Открита клетка на балкона
Момчета, аз не бях в този форум. Защото аз отидох в Украйна. Случило се така, че моите родители са дали подслон на игуаната от Мариупол, където има пълномащабна война. И те са много объркан къде да се постави игуана. Защото временно преекспониране на животните, ние решихме да използваме климатът на Украйна. От голямата тераса заделяме пространство за открит терариум. В следобедните часове, когато слънцето, игуаната може да живее там без проблеми. Ако е хладно, игуаната може да бъде в стаята. Взех подробни снимки на нашето строителство. Надявам се, че коментарите не са необходими. Ако имате някакви въпроси, моля попитайте.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Рамка ще бъде закрепена към стената.
Рамка ще бъде закрепена към стената.
dimzel- Posts : 521
Re: Открита клетка на балкона
Ние използвахме куфари, като място за почивка и по-нататъшно направи няколко лавици.
Ние зашити матраци на рафт одеяла и подложка полиестер кадифе плат (от магазина "Second Hand").
Стълбище.
Така че този вид. В близко бъдеще на пода трябва да добавите изкуствена трева.
Iguana беше много доволен.
Ние използвахме куфари, като място за почивка и по-нататъшно направи няколко лавици.
Ние зашити матраци на рафт одеяла и подложка полиестер кадифе плат (от магазина "Second Hand").
Стълбище.
Така че този вид. В близко бъдеще на пода трябва да добавите изкуствена трева.
Iguana беше много доволен.
Леле Ирина, шапка ти свалям. Ти си направила цяло чудо, дълбок поклон и лека завист Ще ми се и аз да имах такива възможности и умения. Супер се получило, браво
Междувпрочем идеята е супер и аз мислих да правя нещо подобно, проблемът при мен е, че имам климатици, които ми пречат иначе и аз щях да го направя така. Идеално е, който има възможност това е начинът.
Самият аз завиждам ..... Защото в моя апартамент няма такъв голям балкон. И мога да предложа само отворен прозорец на моите игуани.
Супер, браво! На мен ми предстои правене на клетка за вилата на село и ще взаимствам идеи. Самата игуана също е много хубава. Да ви е жива и здрава!
Marokoko- Admin
Крайният резултат.
Между другото, ние също да вземе идеи от Кейти. Нейната клетка Тари стана пример за нас.
Крайният резултат.
Между другото, ние също да вземе идеи от Кейти. Нейната клетка Тари стана пример за нас.
Ха, как така клетката на Тари...? Моята е по-хубава... Шегувам се... На тази клетка ми харесва това, че е много голяма. Игуаните имат нужда от пространство. Аз сега разбирам, че всичко, което съм построила е доста малко...
Marokoko- Admin
Завист чак на мен ми се прииска да седя в тази клетка Браво, супер е, дано повече хора с балкони взаимстват идеята.
Аааа Дими, Ира говори за начина на закрепване на платформите, идеята на бат Ники
Аз ще се набутам в темата на Ира, да споделя и ние какво направихме. Понеже, балкона ни е малък и с покрив (когато го правихме нямахме игуани ) и 2 климатика, та ето как изнесохме клетките малко навън. Така хем си освободих балкончето, хем гамените имат слънце (иначе само рано сутрин и след 17,00) Та не е най-прекрасното, но все пак си имат вече постоянно слънце и сянка.
А това ни е комшията
А това ни е комшията
Dimzel, моите адмирации, много добра идея.
optimist- Posts : 54
Добре е станало и на Тари и Дени новото, браво. Може ли да обясниш за закрапването на платформите по-подробно, за да видят хората как става?
Marokoko- Admin
Това е въпрос за мен или Кейти?Може ли да обясниш за закрапването на платформите по-подробно, за да видят хората как става? написа:
dimzel написа:
Това е въпрос за мен или Кейти?
Ети обясни, че Ники измислил интересен начин за закрепване на платформите, затова я поканих да го сподели...
А към теб Ирина имам въпрос, който много ме вълнува. Писах го в темета "ПРИМЕРНО МЕНЮ". Става въпрос за липата - тук тя не е много популярна като храна за игуани, можеш ли да ни кажеш нещо повече за нея. Дали е подходяща за основна храна или по-скоро се ползва като добавка? Имам предвид листата, за цветовете знаем, че са много полезни.
Ако искаш можеш да пуснеш отговор в другата тема, там се изсипаха бая отговори и сигурно не си видяла въпроса, както решиш и както ти е удобно...
Предварително благодарим ...
Marokoko- Admin
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|